Welkom bij Dorpshuis de Leeuw

Dorpshuis De Leeuw Garmerwolde is de plek voor dorpsactiviteiten voor de dorpsbewoners. Het is ook de plek waar iedereen een zaal kan huren.

Wij zijn weer open na de verbouwing en inmiddels is het dorpshuis officieel geopend!

Wel hebben we nog met de corona maatregelen te maken. Dat betekend dat we in de grote zaal maximaal 30 en in de kleine zaal 10 personen ontvangen. De bezoekers krijgen een vaste zitplaats. Daarmee is de 1,5 meter maatregel uit te voeren. Ook wordt u gevraagd bij binnenkomst u gegevens achter te laten. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst (materiaal is hiervoor aanwezig).

Grote of kleine zaal

De grote zaal is de perfecte zaal voor je vergadering, bijeenkomst, bandje, uitvoering of (dans)feestje. De kleine zaal is een gezellig café, helemaal voor jezelf, de ideale plek voor een feestje, borrel of familiedag. 

Dorpshuis De Leeuw heeft geen winstoogmerk, en is dus niet duur. Sterker nog, zo voordelig huur je nergens een zaal.

Dicht bij de stad Groningen

Garmerwolde ligt op fietsafstand van de stad Groningen. Neem de FietsroutePLus, het snelfietspad over de Stadsweg door de landerijen. Reis je met het openbaar vervoer? De bus stopt bijna voor de deur.
Kom je liever met de auto? Er is vlakbij De Leeuw beperkt parkeergelegenheid langs de weg en iets verderop langs de omringende wegen.

Lees meer over het huren van een zaal in dorpshuis De Leeuw

dorpshuis-De-Leeuw-Garmerwolde