Zaal huren

Zaalverhuur:

Dorpshuis de Leeuw verhuurt een aantal zalen. Omdat Garmerwolde net buiten de stad Groningen ligt, is het ook heel geschikt voor een feest of receptie van bedrijven of particulieren uit Groningen. Bovendien is de grootte van die zalen flexibel in te richten. Daardoor kan de ruimte speciaal voor jouw activiteiten worden aangepast.

Verhuur van de zalen is niet mogelijk tijdens de feestdag m.u.v. de verenigingen.

Entreehal

Via de hoofdingang komen bezoekers direct in de hal. Van daaruit kun je naar de grote zaal, de voorzaal, de garderobe en de toiletten. Er zijn gescheiden toiletten voor heren (1 toilet en 3 urinoirs) en dames (2 toiletten) en een invalidentoilet. In het invalidentoilet is een commode voor het verschonen van baby’s en peuters.

Henk Vliem zaal

Deze zaal heeft een oppervlakte van ruim 130 vierkante meter en biedt plaats aan maximaal 110 personen. Perfecte zaal voor vergaderingen, bandjes en (dans)feesten.

Meer over de Grote Zaal

Kleine zaal/ Café

Eigenlijk is dit gewoon een kleine kroeg. Deze ruimte is 50 vierkante meter. Er is een vaste bar, tafels en stoelen en er is ruimte tot maximaal 35 personen.

Meer over de Kleine Zaal/ Café 

Keuken

De keuken beschikt over goede faciliteiten en professionele apparatuur. Huur je de grote of kleine zaal? Dan is de ‘koude’ kant van de keuken (snijtafel, keukenblad, koelkast) gratis te gebruiken. Wil je koken of frituren? Dan geldt een meerprijs.

Bekijk de Keuken

In het hele dorpshuis geldt een rookverbod.

Huurprijzen

Het dorpshuis is dé plek voor een feestje, familiedag of andere privébijeenkomst. We werken volgens het doe-het-zelf-concept: je krijgt de sleutel, uitleg en redt jezelf. Inwoners van Garmerwolde die ‘Vriend van het Dorpshuis’ zijn krijgen 50% korting op de zaalhuur- en afkoopprijs.

Bekijk de Huurprijzen

Zaal vrij?

Of een zaal beschikbaar is, lees je op de volgende pagina: Beschikbaarheid zalen

Contactformulier reserveren zalen

Contactformulier reserveren zalen

Bezig met versturen