Nieuwe keuken

Een groot deel van de nieuwe keuken is afgelopen week geplaatst. Tevens een nieuwe deur aan de zijkant van het cafe gedeelte. daar moet nog wel e.e.a. aan verbeterd worden….

BouwprojectDorpshuis De Leeuw: de laatste loodjes, . . . . Dan weet u het wel. 

Hier wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de verbouwing bij dorpshuis De Leeuw. Een paar dingen zijn nu zeker even het vermelden waard:

  • Er kan in een maand veel veranderen. Het Coronavirus (COVID-19) zorgt ook voor verstoring van ons bouwproject. Bouwvergaderingen mogen niet meer gehouden worden – de bouwvakkers en installateurs moeten onderling anderhalve meter afstand houden en lopen elkaar daardoor veel eerder voor de voeten –  overleg over tekeningen en schetsen  is bijna onmogelijk op 1,5 m –  en ons overleg met aannemer Havenga en onze bouwopzichter Jannes Talens gebeurt hoofdzakelijk via mail, whatsapp en telefonisch; 
  • De planning is daardoor iets bijgesteld.. Maar Buurtzorg verhuist nog steeds eind mei terug naar De Leeuw; 
  • Inmiddels liggen de gietvloeren er al in en volgen de pvc-vloeren medio april. Ook de compleet nieuwe keuken staat er al bijna. De schilder is inmiddels druk bezig en het ‘herstel van de oude elementen’ vordert ook gestaag;
  • Wanneer we de inboedel, die bij Mast opgeslagen is, laten terugkomen weten we nog niet. We mogen immers geen vrijwilligers vragen om even te komen helpen.

Zoals de zaken er nu voorstaan zal de feestelijke heropening van ons dorpshuis dus wel ergens in september plaats gaan vinden. Zodra we een datum hebben gekozen, hoort u dat natuurlijk meteen! 

Het Bouwteam, Henk Vliem

Foto’s: Hen Vliem

Deel dit bericht